KONTAKT & OM OSS

KONTAKT

Telefon

Telefonnummer: 0583-757475


E-post

Generellt: Info@vermeerviking.se

Service: Service@vermeerviking.se

Reservdelar: Parts@vermeerviking.se

Adress

Vermeer Viking AB, Parkgatan 15D, 696 33, Askersund


Öppettider

Mån-Fre. Kl: 7:15 – 16:15 (Lör-Sön. Stängt)

Telefontider: 7:15-12:30 // 13:00-16:15

Lunchstängt Kl. 12:30-13:00


Leverans/hämtning av gods (Delivery)

Kl: 7:30 till 15:30

Vermeer Viking Askersund kontakt

OM OSS

Vermeer Viking är den officiella återförsäljaren av Vermeers maskinprogram & produkter i Sverige och Norge. Vårt mål är att förse våra kunder med högklassig, personlig service, maskiner av hög kvalitet samt projektlösningar. Vermeer Viking är en del av Debe Flow group. 


Vi startade år 2011 med lokaler i Askersund precis norr om Vättern i Örebro Län, ett läge som kändes naturligt för vår verksamhet med närhet till många av de större svenska städerna och bra kommunikationer. I Februari 2016 fick vi utökning i vårt säljområde vilket numera täcker upp också hela Norge.


Sedan 2011 har det hänt mycket, företaget växer stadigt och har vid fyra tillfällen hedrats med det interna priset ”Vermeer Pinnacle Award”, en utmärkelse som delas ut årligen till återförsäljare som utmärkt sig under året. Med tre pinnacle utmärkelser, tre år i rad, placerar det även företaget i Vermeer Hall of Fame tillsammans med ett fåtal återförsäljare runt om i världen.


Vermeer Viking kan stolt meddela att vi även kammade hem Pinnacle Award- priset 2020, som ett erkännande för att ge kunderna en överlägsen upplevelse.

Vi har även fått lokala utmärkelser som ”Årets nybyggare Örebro län 2014” och i 2019 tilldelatspriset ”Årets Tillväxtföretag 2018 Örebro län” av Almi på Örebrogalan.

Vi hoppas på att kunna fortsätta växa, tillsammans med er, våra kunder och arbetsgivare.


Våra allmänna försäljningsvillkor finner du här: Försäljningsvillkor

VISSELBLÅSNING

Vi är måna om att göra rätt och att upprätthålla våra medarbetares, samarbetspartners och allmänhetens förtroende för oss och vår verksamhet. Vi vill därför göra allt vi kan för att upptäcka och hindra eventuella missförhållanden i vår verksamhet så tidigt som möjligt. I vår visselblåsartjänst kan du lämna en rapport om misstanke om allvarliga missförhållanden.

Vi har anlitat en oberoende mottagarfunktion som hanterar vårt rapporteringssystem för att bibehålla en oberoende och självständig hantering av rapporterna. Alla inkomna rapporter och meddelanden hanteras på ett sätt som säkerställer konfidentiell behandling av din identitet. Din rapport kommer att vara krypterad och inga IP-adresser kan spåras.

 

För att säkerställa din anonymitet – tänk på följande:

-Skriv av den här länken och skriv in i din webb-läsare.

-Använd inte företagets dator eller nätverk.


Länk:
https://whistle.qnister.com/vermeerv1k1ng