Vermeer Viking är den officiella återförsäljaren av Vermeers maskinprogram & produkter i Sverige och Norge. Vårt mål är att förse våra kunder med högklassig, personlig service, maskiner av hög kvalitet samt projektlösningar.

Vi startade år 2011 med lokaler i Askersund precis norr om Vättern i Örebro Län, ett läge som kändes naturligt för vår verksamhet med närhet till många av de större svenska städerna och bra kommunikationer. I Februari 2016 fick vi utökning i vårt säljområde vilket numera täcker upp också hela Norge.

Sedan 2011 har det hänt mycket, företaget växer stadigt och har vid tre tillfällen hedrats med det interna priset ”Vermeer Pinnacle Award”, en utmärkelse som delas ut årligen till återförsäljare som utmärkt sig under året. Med tre pinnacle utmärkelser, tre år i rad, placerar det även företaget i Vermeer Hall of Fame tillsammans med ett fåtal återförsäljare runt om i världen.

Vi har även fått lokala utmärkelser som “Årets nybyggare Örebro län 2014” och priset “Årets Tillväxtföretag 2019”  av Almi på Örebrogalan.

Vi hoppas på att kunna fortsätta växa, tillsammans med er, våra kunder och arbetsgivare.

Våra allmänna försäljningsvillkor finner du här: Försäljningsvillkor