Event

Skidsteer redskapsbärare kompaktlastare Vermeer

Hellgrens Trädvård om deras Skidsteer..

Hellgrens Trädvård, drivs av bröderna Gustaf och Melker som båda har flerårig erfarenhet av skogsvård, trädbeskärning, grönyteskötsel och anläggningsarbeten. I höstas investerade de i en S925TX från Vermeer med 25hp dieselmotor och tillbehör som bland annat gaffel och skopa. De har sedan tidigare en del redskap av andra märken som de fortfarande kan använda tack… Read more »

Läs mer...
Bioenergi Kross Vermeer

Intervju med Maskinflisning!

Folk har fått ställa om sina liv i och med pandemin och några som fått ställa om till en högre växel är företag inom bioenergin. Bioenergi är en industri som ständigt expanderar men nu är det inte bara klimatmålen som ska uppnås, nu ska företagen även möta privatpersoners behov och följderna av de omprioriteringar och… Read more »

Läs mer...
BRON / Vermeer kabelplog / rymmare

Vermeer inleder ett samarbete med BRON!

Vermeer släpper ytterligare en spännande nyhet i år! Med maskiner som kedjegrävare, kabelplogar, samt borriggar har Vermeer över 60 år av erfarenhet inom anläggningsprojekt såsom rörläggning och undermarksarbeten. Vi är därför stolta att meddela att Vermeer har inlett ett samarbete med den kanadensiska maskintillverkaren BRON! BRON är en maskinfabrikant som utvecklat och tillverkat maskiner för… Read more »

Läs mer...

Utbildningsserie med Workshops

Trots stort intresse så har vi på Vermeer Viking beslutat att senarelägga vår Work shop med ProAction Fluids på grund av pandemin orsakad av Covid-19. Våra besökares/kunder, specialister och vår personals hälsa kommer alltid i första hand. Resterande delar av vår utbildningsserie som var planerad under våren förskjuts därmed också. Håll utkik efter nya datum, i… Read more »

Läs mer...

Mässor

Besök oss gärna på kommande mässor. / Vi kommer att ställa ut på följande mässor…

Läs mer...