vermeer viking qmatec sweden

Vi är glada att kunna dela med oss av nyheten att Qmatec Sweden AB blir etablerat som återförsäljare i Sverige för borriggar från Qmatec.

Qmatec Sweden AB kommer att hålla till under samma tak som Vermeer Viking AB i Askersund, och André Hoondert som är VD för Vermeer Viking, kommer också att gå in som VD i Qmatec Sweden AB, med sitt Vermeer Viking-team som stöd.

Därmed kan vi, i samma byggnad, i kombination erbjuda Sveriges mest kompletta utbud av borrmaskinslösningar och borrteknik.

Qmatec Sweden kommer att sköta Qmatec Drillings distribution av maskiner och försäljning i Sverige och ha som mål att erbjuda tillit och tillgänglighet för att upprätthålla och skapa nya kundrelationer i Sverige,

samt att öka Qmatecs marknadsandel i Sverige.

Vermeer Viking kommer att förbli Vermeer Viking och detta samarbete gäller mellan två helt skilda bolag, således kommer inte våra befintliga kunder, arbete eller relationer att skadas, förändras eller påverkas av detta.

Vi har skapat detta samarbete för att kunna erbjuda Sveriges bredaste utbud inom borrbranschen.

”Vermeer Viking Teamet ser fram emot att samarbeta med Qmatec och expandera utbudet inom borrbranschen.” säger André Hoondert, VD för Vermeer Viking och Qmatec Sweden AB.

qmatec swedenqmatec swedenqmatec sweden

Klicka här för mer information!