Vermeer Viking

Det var nu tio år sedan familjeföretaget med kundrelationer i fokus började leverera högkvalitativa maskiner, personlig service och projektlösningar i Sverige. Men framför allt har vi byggt upp mycket bra relation med kunder, personal och leverantörer. Det tackar vi för.

 

2011 startade vi i Sverige och sedan dess har det hänt mycket…

Vi är kvar i vackra Askersund, centralt i landet och har även sedan 2016 hela Norge som säljområde.  Företaget är och har under 10 år varit i ständig utveckling och har hedrats med flera både interna och nationella priser genom åren.

Detta har varit möjligt då vi prioriterar att återinvestera i vårt företag, utbilda vår personal och i stort engagera oss i våra kunder. Vi lägger alltid stor vikt på kvalitet, support och eftermarknad.

I 10 år har vårt företag växt till lagom storlek och inom vårt team har vi korta och snabba beslutsvägar. Detta tillsammans med nära kundrelationer bidrar till en familjär, strukturerad och skräddarsydd service med bra återkoppling.

– När vi startade upp i Sverige hade vi bara läst svenska i några timmar. I början hade vi en fusklapp som vi läste innantill från när vi svarade i telefon, berättar Judith.

– Under dessa 10 år, med många utmaningar, har vi byggt upp en välmående familjekoncern som idag har 16 anställda och ett trevligt team som ger support till kunder i både Sverige och Norge, berättar André.

 

”Med ett starkt driv och entreprenörsanda har Vermeer Viking-teamet under ledningen av André och Judith Hoondert lyckats etablera sitt företag som en stark aktör på den nordiska marknaden. Bolaget som erbjuder entreprenadmaskiner och skräddarsyr projektlösningar har under senaste året lyckats fördubbla omsättningen med fortsatt god lönsamhet.” Källa: Almi //då Vermeer Viking blev Årets Nybyggare 2014 och Årets Tillväxtföretag 2019.

 

Vi är stolta och tacksamma och ser ljust på framtiden!

Vårt fokus ligger på att hjälpa våra kunder att tjäna pengar på sina investeringar och att vara tillgängliga för dem.  Detta har hjälpt oss att bygga vidare på den familjära andan som även genomsyrar det familjeägda Vermeer Corporate i USA.

Många andra företag i branschen är idag inte längre familjeföretag eller på samma sätt kundrelationsorienterade och då blir det inte lika personligt.

-Det här är något som hela Vermeer Viking team kan vara stolta och tacksamma över berättar André.

 

Vi är stolta över vårt innovativa arbete och nytänk! På kort tid har vi etablerat oss som en stor, oberoende och seriös aktör på en konkurrenskraftig marknad, med andra aktörer som varit starkt etablerade sen innan. Vi har växt till att bli marknadsledande inom vissa branscher och vi fortsätter växa än idag.

Som ett relativt nyetablerat familjeföretag förstår vi personligen vikten för stora och små företag av att ha tillgänglighet till bra service, maskinlösningar, support och stabilitet. Detta för att de på ett hållbart sätt ska tjäna pengar på sina investeringar.

De kommande åren kommer vi att fortsätta att jobba stenhårt med att erbjuda tillit och tillgänglighet för att upprätthålla fortsatt förtroende i kundrelationer. Det är något som vi ser som en självklarhet, samtidigt ser vi också fram emot att bygga nya kundrelationer.