En viktig nyckel vid styrbar borrning är att välja rätt mixningssystem. Det nya MX300-Mixersystemet från Vermeer hjälper dig att uppnå maximal produktivitet vid borrning. Med möjligheten att korrigera dina inställningar för att möta behoven för just din arbetsplats, kan detta mixersystem konfigureras genom att tanken monteras i olika positioner i förhållande till mixern. En enkel- eller dubbeltank kan kombineras med mixern, vilket möjliggör att mer borrvätska kan finnas på plats. Den slimmade rektangulär formen på tankarna gör dem lätt placerade.

Detta blir effektivt med bekväm tillgång till rullstrålarna genom tankens topp. Du kan tömma din MX300 med två dräneringspunkter som består av två lättillgängliga ventiler.

Med en sugslang och en väl tilltagen anslutning på mixersystemet kopplar du samman din borrmaskin och mixersystemet.

Pumpen på 1324,9 lp/m blandar effektivt stora volymer av vätska för en mängd olika typer av borrningar – från korta borrningar till långa borrningar och små till större diameter i olika markförhållanden. Detta mixersystem passar till många olika borrmaskiner och är det perfekta mixersystemet för din borrmaskin!

 

Funktioner och Fördelar

  • Spendera mindre tid på att fylla på din bränsletank och mer tid på att få jobbet gjort med en 60,6 L bränsletank.
  • Konfigurera mixersystemet så att den passar dina behov. Koppla upp till två tankar med samma mixer för att det ska bli tillgång till mer vätska på plats, med möjlighet att stödja antingen TK750-tanken med 2839,1 liter eller TK1000-tanken med 3785,4 liter.
  • Med de stora munstyckena och den avsmalnade bottendelen på den rektangulära tanken minimerar att borrvätska ”stelnar” och hjälper till med tömning och rengöring av mixertanken.
  • MX300 har en ny rektangulär form som bidrar till att öka vätskevolymen på plats och kan monteras i lastbil med standardmått för bekväm transport.
  • MX300 är utrustad med en bensin 23 hk Kohler ECH 730 EFI-motor och 1324,9 lp/m pumpflöde för att ge kraftfull prestanda på din arbetsplats.
  • Dagliga uppgifter som fyllning och tömning görs bekvämt med en färskvattenfunktion och två avloppsventiler.
  • Underhållet utförs enkelt och effektivt genom att allt är lätt åtkomligt på hela mixersystemet. Byte av munstyckena i tanken görs enkelt genom serviceluckor från toppen av tanken.

 

Vill du veta mer, tveka inte att kontakta oss på info@vermeerviking.se