BRON / Vermeer kabelplog / rymmare

Vermeer släpper ytterligare en spännande nyhet i år!

Med maskiner som kedjegrävare, kabelplogar, samt borriggar har Vermeer över 60 år av erfarenhet inom anläggningsprojekt såsom rörläggning och undermarksarbeten. Vi är därför stolta att meddela att Vermeer har inlett ett samarbete med den kanadensiska maskintillverkaren BRON!

BRON är en maskinfabrikant som utvecklat och tillverkat maskiner för anläggningsprojekt sedan 1974. Samarbetet innebär att vi kommer att börja erbjuda traktorerna BRON-175 och BRON-250, samt olika blad och tillbehör för plogning och anläggning! Det nya tillskottet går i linje med Vermeers vision att ständigt hitta innovativa lösningar för entreprenörer, att installera fiber, gas eller el och skapa infrastruktur. De olika ”attachment” bladen och tillbehör kommer att komplettera Vermeers anläggnings-linje för kabel och vibroplogning.

BRON-175 traktorn är utrustad med 225 hästkrafter, i de mest optimala markförhållanden kan den nå ett maximalt skärdjup på 152 cm. Storebror BRON-250 förväntas att ha ungefär 300-330 hästkrafter, och kunna nå maximalt skärdjup på ca 170-180 cm. (Det beror förstås på markförhållanden)

Static Add-On plogbladen kommer i fem stycken modeller, för traktorer med 170-550 hästkrafter. Dessa plogblad är designade för installation av fiberoptik, koppar -kabel, och rör i marken, där skärdjupet kan variera från 106-198 cm. Static Add-On plogbladen är utrustade med främre och bakre svängcylindrar, som håller bladet i en stabil position i ojämna markförhållanden. Dessa plogblad erbjuds även med vibrationsalternativ. BRONs Add-on vibroplogblad finns också i fem olika modeller, och är designade för installation av fiberoptik, koppar -kabel, rörledning och röranläggningar, till ett skärdjup upp till 167 cm beroende på markförhållanden. Vibroplogning är optimalt till installationer där traktorns kraft är begränsad.

Vi förväntar oss att BRON -maskinerna och utrustningen kommer att vara tillgängligt för försäljning 2021. Kontakta oss eller håll utkik på vår hemsida/sociala medier för mer information!

Klicka här för att komma till BRONs hemsida: https://www.bronrwf.com/

Klicka på länken för att se BRON-175 ute i fält: https://www.youtube.com/watch?v=Js6JzPni930&ab_channel=BRON 

 

Kabelplog / vibroplog vermeer Kabelplog, Vibroplog Vermeer