Vermeer Viking styrd borrmaskin D23x30DR för styrd borrning i berg HDD styrd borrigg

Kompakt kraftpaket med hög prestanda för styrd borrning i berg!

För styrd borrning i berg behöver du en maskin som klarar de tuffa jobben i svåra markförhållanden. Vermeers D23X30DR Series III är en kompakt och kraftfull maskin. Den passar till en stor bredd markförhållanden, från hårda eller mjuka bergformationer till jord och lera. På D23x30DR S3 och alla de nya navigator-modellerna i Vermeers S3-serie av styrbara borrmaskiner har stora förbättringar skett inom hastighet, ljudnivå och enkelhet. Det är det som de tre S:en står för; Speed, Sound, Simplicity.

 

Den styrbara borriggen D23x30DR S3  ger operatören möjlighet att säkert och effektivt manövrera genom tätbebyggda städer, områden och stressfulla arbetsplatser. D23X30DR S3 har en Deutz TCD3.6L4 motor på 100 hp, och levererar imponerande kraft för att hjälpa dig i tuffa markförhållanden. Den har en rotationskraft på 4067,5 Nm, tryck/drag på 106,8kN och mudpump flöde på 132,5L/min. Dess enkla manövrering hjälper operatören att övergå smidigt mellan lösmaterialborrning till bergborrning, medan nya verktygsalternativ kan erbjuda exakt styrning och minimalt slitage för optimal produktivitet.

 

Denna styrbara bergborrmaskin har en dubbelstångsteknik med en inre borrstång för att leverera rotationskraft till borrkronan, samt en yttre borrstång som står för riktningen och rotationskraft vid t.ex upprymning för produktinstallation. Kombinationen av dubbelstångs-och enkelstångsteknik ger flexibiliteteten att välja den bäst lämpliga borrtekniken och verktyget för att matcha dina markförhållanden vilket gör att hela förloppet från borrning till produktinstallation kan genomföras med en och samma maskin.

 

Läs mer här!