När det kommer till styrd borrning har Vermeer ett produktutbud i världsklass som hjälper just dig att möta dina behov. Även om du stöter på ett oväntat problem, kan du alltid lita på oss för anpassade verktygsalternativ för specifika markförhållanden och den utrustning som du föredrar. Med skedar från Vermeer är du alltid redo att hantera en hel mängd olika markförhållanden.

Standard 

Med Standard -skeden kan du enkelt kontrollera och på ett enkelt sätt styra borrningen. Skeden är framtagen för minskat slitage, och passar bra i mjukare markförhållanden. Denna sked finns i en rad olika storlekar, och är ett ekonomiskt alternativ för borrningar i mjuka och sandiga markförhållanden, samt lera.

Standard saber

Tack vare en avsmalnande design som optimerar skärningen, fungerar Vermeers Standard Saber -sked utmärkt i tuffa markförhållanden. Denna sked är optimal för borrningar i hårdpackad mark.

Chevron

Chevron -skeden har en unik ”split-faced” design och fungerar i de flesta markförhållanden. Skeden är optimal för borrningar i hårdpackad lera och kalkkrusta.

Shark

Shark -skeden är originellt framtagen av Vermeer. Skedens patenterade ”Shark Teethger en aggressiv skärning i hårdare markförhållanden, kalkrusta och mjuka bergförhållanden.

Gladiator club

Vermeers Gladiator Club -sked är utrustad med överdimensionerade karbid-knappar för att motstå slitage. Skeden är idealisk för borrningar i sträva markförhållanden och småsten.

Gladiator spear

Gladiator Spear -skeden fungerar utmärkt i steniga och sträva markförhållanden. Precis som Gladiator Club -skeden så är Gladiator Spear -skeden utrustad med överdimensionerade karbid-knappar för att motstå slitage.

Gladiator saber

Gladiator Saber -skeden erbjuder en aggressiv skärning vid borrningen. Den fungerar utmärkt i hårdpackad jord, steniga och sträva markförhållanden.

Carbide point, Carbide Tip och Carbide Twin tip.

Med Vermeers Carbide Point -sked kan du lita på en lyckad borrning i en bred variation av olika markförhållanden. Både Carbide Point och Carbide Tip -skedarna maximerar skärningen i allt från mjukare jordförhållanden till hårdpackad lera. Vermeers Carbide Twin Tip har dubbla spetsar, för en jämn och aggressiv skärning. Carbide twin -tip fungerar bra i sandig blandjord, alla jordförhållanden och steniga förhållanden.

Bilden nedanför visar några av våra borr-skedar, kontakta oss för ytterligare information!

Klicka på länken för fler produkter och HDD verktyg på Borestore.eu: http://www.borestore.eu/skedar-bits

 

Vermeer Styrd Borrning