Styrd borrning verktyg

Med rymmare från Vermeer är du alltid redo att hantera en hel mängd olika markförhållanden. När det kommer till styrd borrning har Vermeer ett produktutbud i världsklass som hjälper just dig att möta dina behov. Även om du stöter på ett oväntat problem, kan du alltid lita på oss för anpassade verktygsalternativ för specifika markförhållanden och den utrustning som du föredrar.

Fluted

Tack vare en smidig design med en kraftig genomgående axel och värmebehandlat stål för en ökad livslängd, får våra Fluted -rymmare jobbet gjort. Rymmaren fungerar bra i olika markförhållanden, från hårdare jord och grus till mjukare bergförhållanden.

T-Rex

Vermeers T-REX™ rymmare har en unik avsmalnande design för att underlätta vid eventuella tillbakatryckningar. T-REX -rymmaren är tillgänglig med inbyggd svivel eller enbart fästögla. Rymmaren är designad för att minska slitage, och med överdimensionerade hajtänder för en aggressiv men ständig skärprestanda. T-Rex -rymmaren fungerar bra i småsten, hårdare jord, grus och mjukare bergförhållanden.

Fly cutter

Vermeers Fly Cutter -rymmare är designad för borriggar med lite mer hästkrafter. Från sandiga jordförhållanden till mjuka, mellan och hårda jordförhållanden så kan du lita på att Fly cutter -rymmaren hjälper dig med borrningen.

Mix master

Med en aggressiv skär och blandnings -design är den här rymmaren framtagen för att hjälpa reducering av drag och rotationskraft från maskinen. Rymmaren är utrustad med hajtänder, och fungerar väldigt bra i sand och lera.

Läs mer om våra rymmare och olika markförhållanden i bilden nedanför, eller kontakta oss för ytterligare information!

Klicka på länken för fler produkter och HDD verktyg på Borestore.eu: http://www.borestore.eu/

 

Vermeer Styrd Borrning