Roller Cone Hole Openers

Med HDD verktyg från Vermeer är du alltid redo att hantera en hel mängd olika markförhållanden. När det kommer till styrd borrning har Vermeer ett produktutbud i världsklass, som hjälper just dig att möta dina behov. Nu är Vermeers nya Rullkrona -bergrymmare (Hole Opener) här! Tillsammans med de nya PDC – Bergrymmarna är Vermeers Rullkrona -Bergrymmare ännu en nyhet i Vermeers ständigt växande utbud för styrd borrning i berg!

Den nya Roller Cone – Opener linjen kommer att erbjudas med prisvärda alternativ och tillägg för borrning i tuffa markförhållanden. Storlekarna på verktygen varierar mellan diametrarna 20 cm – 61 cm, och finns i 9 olika storlekar. Storlekarna börjar från 20 cm i diameter, och finns i utfördanden som går upp med ett 5 cm steg för varje diameter.

Vermeer Rullkrona -bergrymmaren är designad för att hela verktyget blir jämt belastat under borrningen. Det maximerar i sin tur verktygets prestanda genom att borrningen får en jämn spårvidd, och resulterar i att verktyget minskar slitage efter en borrning. Verktyget har metall -tätningar istället för gummitätningar, för att ge bergrymmaren en längre livslängd.

Verktygen är tillgängliga med IADC kod 617 (hard rock) och IADC kod 537 (medium rock) skärare och konorna är inte ombyggbara. Verktyget är utrustad med ett standard (16-mm) -munstycke och finns även som push cutter.

Kontakta oss om du har frågor eller vill ha ytterligare information!

Läs mer om olika Roller Cone – Hole Openers i PDF:en:

https://www.vermeerviking.se/wp-content/uploads/2021/03/Roller-cone.pdf

Klicka på länken för att kolla på videon om Roller Cone – Hole Openers:

Klicka på länken för att se hur Roller Cone – Hole Openers tillverkas: