PDC Hole Opener

Med HDD verktyg från Vermeer är du alltid redo att hantera en hel mängd olika markförhållanden. När det kommer till styrd borrning har Vermeer ett produktutbud i världsklass som hjälper just dig att möta dina behov. Nya PDC – Hole Opener är ännu en nyhet i Vermeers ständigt växande utbud för styrd borrning i berg! PDC står för ”Polycrystalline Diamond Compact”, och verktyget är tillverkad för konsoliderade bergformationer upp till 25 000 psi (1723 bar / 172 Mpa / 1757 kg/cm²).

Genom produktens smidiga förmåga att ändra vinguppsättningar i olika storlekar, kan entreprenörer maximera sina investeringar med en enda verktygskropp. Vid en skada på vingen, kan en enda ersättningsvinge inhandlas och installeras i fält, vilket innebär att man inte behöver ta verktyget ur drift under en längre period för reparation.

Med en 2,875-in (2 7/8 ”) API box x box body, kan man byta vinguppsättning för skärning av diametrar på
-8” (203 mm)
-10” (254 mm)
-12 tum (305 mm).

Vermeers PDC – Hole Opener är designad med 25 gängade munstycken, med 10 valbara storlek/pluggar för rätt borrflöde/tryck. Verktyget har karbidknappar för att underlätta stabilisering, samt minska slitage, även hardfaced -axeln hjälper till att minska slitage.

För ytterligare information:

Se hur PDC – Hole Opener fungerar i den här videon:

https://www.youtube.com/watch?v=5Ap-P8nc7PM&list=PLas3hs0rk3WHcOs3sc4k-zYu9NzqISo28&index=2&ab_channel=Vermeer

Kika på den här PDF:en om PDC Hole Openern: https://www.vermeerviking.se/wp-content/uploads/2021/01/PDC-Hole-Opener-presentation.pdf

Klicka på länken för fler produkter och HDD verktyg på Borestore.eu: http://www.borestore.eu/

Kontakta oss ifall du har frågor eller vill ha ytterligare information!