Styrd Borrning anslutningssystem

HDD Nyhet! Vermeer QuickFire® HD -anslutningssystemet!

Nu är nya Vermeer QuickFire® HD -borrstång snabbkopplingssytemet för styrbar borrning här! (HD= Heavy Duty) Systemet hjälper till att minska arbete och tid när en rymmare ska monteras vid en borrning för hemdrag, och pilotborren demonteras. Anslutningssytemet liknar det ursprungliga Vermeer Quickfire-systemet, men bredvid det existerande QF-systemet, har QF-HD nya smidiga uppgraderingar och förbättringar inom styrka och vibrations -hållbarhet.

Det nya QuickFire HD-systemet är designad till att vara lämplig i fler typer av markförhållanden, bland annat i tuffare steniga markförhållanden. Med användarvänlighet och tillförlitlighet i åtanke, är det nya systemet utrustad med två slitstarka metall-stift/pins för att säkra lås-hylsan över anslutningen.

Likt andra beprövade Vermeer-konstruktioner har snabbkopplingssystemet fungerat bra i omfattande fälttester. Till skillnad från vissa andra system är det med nya Quickfire HD möjligt att montera hylsan i vilken riktning som helst, för att slippa behöva rotera hylsan vid montering.

Quickfire HD -anslutningssystemet finns i tre olika storlekar:

Quickfire HD 300, som passar till ca 44.5-kN, Vermeer (Vermeer D7, D8, D9, D10 osv.)

Quickfire HD 400, som passar till 106.8-kN, (Vermeer D16, D20, D23, D24 osv.)

Quickfire HD 460, som passar till ca 177.9-kN, (Vermeer D40X55 S3.)

Kontakta oss på Vermeer Viking för mer information!