Styrd Borrning verktyg

Med Armor -verktyg från Vermeer är du alltid redo att hantera en hel mängd olika markförhållanden. När det kommer till styrd borrning har Vermeer ett produktutbud i världsklass som hjälper just dig att möta dina behov. Även om du stöter på ett oväntat problem, kan du alltid lita på oss för anpassade verktygsalternativ för specifika markförhållanden och den utrustning som du föredrar.

Armor -verktyg och tillbehör

Vermeers patenterade ”Armor Drilling System” är ett system för styrd borrning, som erbjuder flera olika borralternativ. Armor -systemets enkla monterings -design gör det enkelt att byta ut, samt underhålla Armor -verktyg. Den enkla anslutningen, skapar i sin tur en ökad livslängd för dina verktyg. Armor -systemet är ett ekonomiskt alternativ, som gör det enkelt att byta mellan olika borrhuvuden för användning i olika jordförhållanden.

Gauntlet borrhuvud

Gauntlet -borrhuvudet klarar av borrningar i jordförhållanden upp till 10 000 psi. Armor -huvudet fungerar i jordförhållanden som skiffer, kalkkrusta och mjukare/medelhårt berg. Borrhuvudets karbidknappar är gjorda i hårdmetall och optimerar därför skärningen i marken, samt minskar slitage. En utbytbar design med tre tänder ger Gauntlet -huvudet en jämn struktur för borrningen och möjliggör även styrningskorrigeringar.

Lance & Maul borrhuvud

Lance -borrhuvudet är tillverkad för borrningar i hårdpackad jord, grus och småsten. Huvudet har en skopad design, för att optimera kontroll och styrning för borrningen i utmanade markförhållanden. Precis som Gauntlet -borrhuvudet så är Lance -huvudet utrustad med hårdmetallknappar, som hjälper till att minska slitage under borrningen. Maul -borrhuvudet har en liknande skopad design som Armor -Lance huvudet fast utan hårdmetallknappar, och är därför ett billigare alternativ.

Single roller cone borrhuvud

Detta Armor -borrhuvud är till för borrningar i grus, jordförhållanden med mycket kullersten, brusten mark och mjuka bergförhållanden. Huvudet är konformat för att inte överskrida vridmoment i tuffa markförhållanden med där t.ex. mycket kullersten förekommer i marken.

Bolt on gauntlet bit och Bolt on Lance bit

Bolt-on Gauntlet bit är till för användning i mjuk till mellanhård sten, skiffer och kalkkrusta. Bolt-on Lance bit är till för borrningar i hårdpackad jord, grus och kullersten. Båda Bolt on bits är utrustade med hårdmetallsknappar för att uppnå en grym skärförmåga, prestanda och livslängd.

Bilderna nedanför visar Armor -verktyg samt vilka jordförhållanden de passar i, kontakta oss för ytterligare information!

Klicka på länken för fler produkter och HDD verktyg på Borestore.eu: http://www.borestore.eu/armor-verktyg-och-tillbeh%C3%B6r

 

Styrd Borrning

 

Styrd Borrning verktyg