Bentonit-borrvätska för styrd borrning, vermeer viking

Borra effektivare med kvalitetsbentonit från CETCO! CETCO, som innehar en ledande roll inom bentonit som borrvätska, förlitar sin Nordiska distribution till oss på Vermeer Viking. CETCO -bentonit har sedan länge varit beprövad, bevisad och erkänd inom den svenska styrd borrning -branschen. Ytterligare små tillsatser i Hydraul-EZ bentonitblandningen gör att bentoniten är just väldigt lämplig vid borrningar i svenska markförhållanden, jämfört med konkurrerande produkter. Vi har många kunder som är nöjda med resultatet av genomförda borrningar med CETCO-bentonit!

HYDRAUL-EZ® är en specialbehandlad bentonitborrvätska som är utformad för styrbar borrning. Bentonit -borrvätskan suspenderar borrmaterial och ser till att borrhålet blir intakt. Vid borrning med bentonit bildas en skyddande ”filterkaka” på borrhålsväggen som ökar jorden runt borrhålets stabilitet. Bentonitblandningen förhindrar med andra ord en ”eventuell” kollaps av väggarna, och fungerar även som transportmedel för borrkax, och smörjmedel för borrverktyg.

CETCO -bentonit har inte bara marknadsledande kvalitet, vi på Vermeer Viking erbjuder kan även ordna 24-palls hemleverans av bentonit, kontakta oss för mer information!

Vermeer Viking har varit återförsäljare av CETCO -produkter i Sverige i över 10 år och erbjuder ett brett sortiment av produkter. Vi erbjuder högkvalitativa bentonitvätskor, men även injekteringsbruk, polymerer och andra tillsatsämnen som kan hjälpa dig att bli så effektiv som möjligt när du borrar. Alla CETCO:s bentonitbaserade borrvätskor är skapade av natriumbentonit av högsta kvalitet.