Nya BC200 kommer som en uppdatering av den populära modellen BC190XL vilken varit en del av många arborister och trädvårdsarbetares maskinpark.

Flishuggar från Vermeer är byggda för att motstå den dagliga påfrestningen i trädvårdsarbetet. De är utrustade med exklusiva funktioner som främjar användarvänlighet, hög effektivitet och operatörers säkerhet.

De är också praktiska att underhålla och transportera, de skapar värde för arborister, entreprenörer och trädvårdspersonal över hela världen.

Just denna flishugg, BC200, är designad för europeiska förhållanden som kräver enkelhet, produktivitet, säkerhet och användarvänlighet.

Vermeers BC200 flishugg ger dig det du vill ha ut av en mer avancerad maskin men i ett mindre paket, lätt att transportera.

Den är utrustad med en Stage V-kompatibel, elektrisk styrd motor vilket ger den ökad flisproduktivitet

jämfört med sin föregångare, BC190XL.

Den har förmåga att flisa material upp till 20,3 cm (8 tum), en tvåstegs startprocess med direkt drivsystem för att maximera förareffektiviteten. Dess motorsystem Ecoldle ™ optimerar bränsleeffektiviteten och minimerar buller. Det är effektivt och produktivt.

Den nya flishuggen som nu lanseras har fått ett facelift samt uppdaterade funktioner såsom exempelvis kraftigare motor och bättre servicetillgänglighet. BC200 kommer att finnas ute på den svenska marknaden i januari 2021, men går att beställa redan nu!

 

Läs mer om BC200.

Se vår ”Walkaround” video där vi visar BC200!

eller ta kontakt med din säljare!