Vi har öppet som vanligt

Vi på Vermeer Viking har vår verksamhet öppen som vanligt, och säkerställer att vi har en trygg miljö för våra kunder och kollegor.
Här vill vi informera om hur vi arbetar i vår verksamhet för att minska smittspridningen i samhället. Har du ytterligare frågor kan du alltid ringa Vermeer Viking – vi finns här för dig, precis som vanligt.

Vi anpassar kundmötet för att öka tryggheten

Utöver en rad aktiviteter för att förebygga smittspridning skapar vi också anpassade rutiner för ökad trygghet. Om du ska kolla på maskin, hämta delar, maskiner etc. kan vi mötas bakom anläggningen, om du inte önskar gå in i maskinhallen.
Ring oss först för att avtala tid så löser vi det, samma gäller även om du ska lämna eller hämta maskinen vid verkstadsbesök. Våra säljare har också ökat sin tillgänglighet via telefon samt Whatsapp eller FaceTime och kan diskutera affärer på distans.
Ring din säljare så hittar ni en lösning tillsammans.

Detta gör vi i vår maskinhall
Vi har skärpt våra städrutiner vilket bland annat innebär att kundtoa, och alla handtag torkas av flera gånger per dag och vi använder desinfekterande medel vid städning.
Våra maskinhallar är i regel också mycket stora och välventilerade vilket minimerar risken för trängsel. Tyvärr kommer vi inte att bjuda in dig till våra medarbetares kontor, konferensrum, matsal osv.

Såhär hanterar vi din maskin som är inne på service

Vi har skärpt våra städrutiner vilket bland annat innebär att hytt, joysticks, handtag mm. torkas av och att vi använder desinfekterande medel och rengör maskinen lite extra innan vår personal påbörjar service, och även när arbetet är färdigt.

Riktlinjer fältservice

I vår dagliga verksamhet men även vid besök hos er behöver vi följa riktlinjer och rekommendationer för att minska risken för smitta. Vi avstår från icke nödvändiga jobb och serviceresor så länge det krävs för att minimera smittspridningen.
Vermeer Vikings personal gör bedömning innan tillträde eller uppstart av servicearbete –och även en bedömning av vilka eventuella förberedelser som bör åtgärdas innan servicebesök eller service.
Vermeer Viking ombesörjer tvål- och våtservetter i alla fordon, våra anställda kan neka att resa till eller jobba i områden som dem inte känner sig trygga med.

Vår personal

Vi informerar fortlöpande all vår personal om hygienrutiner i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det innebär bland annat att vi tvättar händerna noggrant och ofta, att medarbetare som känner sig sjuka stannar hemma.
Vi hälsar inte på våra kunder med handslag i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Företaget har en tillsatt arbetsgrupp som följer utvecklingen i samhället och rådande rekommendationer från myndigheter i syfte att informera och anpassa vår verksamhet fortlöpande.

Har du några frågor kan du höra av dig till oss via info@vermeerviking.se eller ringa oss.