DCI Falcon

Digitrak Falcon är världsledande inom lokaliseringssystem för styrbar borrning. En säker lokalisering är kritisk för att klara av borrnigar med vinstgivande resultat. Falcon ger operatören möjligheten att mäta aktiva störrning på hundratals frekvenser och med hjälp av detta välja ut de absolut bästa frekvensbanden att använda.

 

F2 Falcon

F2 kommer med en frekvensoptimalisering som söker av aktiva störningar mellan 4,5 kHz och 45 kHz, man ser de olika störningarna i en graf, utifrån detta kan ni välja de två bästa frekvenserna och undvika aktiva störningar för att kunna slutföra jobben i tid med god produktivitet.

 

F5 Falcon

Flagskeppet i digital lokalisering inkluderar funktioner som Datalog, tryckövervakning och dubbla frekvensband. F5 Falcon tar sig an de tuffaste utmaningarna för att ni ska slutföra era borrningar. Till F5 Falcon finns det två olika typer av sonder att välja på; en med frekvensomfånget 4,5kHZ-45kHz där det finns möjligheten att välja ut två olika frekvensband för största säkerhet att klara borrningen. Vid besvärliga förhållanden där det kan finnas mycket armering, tågspår och andra passiva störningar passar rebarsonden perfekt då den kommer ner i så låga frekvenser som 0,33kHz till 0,77kHz som gör det möjligt att behålla kontkaten mellan mottagre och sond. Både standardsonden och rebarsonden finns båda i 15”-och 19”s utförande. Datalog är en funktion som tilllåter er att logga varje djupavläsning och kunna skicka över ett komplett borrdiagram från mottagren till eran dator. Perfekt för att redovisa totala borr meter till uppdragsgivaren.

 

FalconF5Family