180213_SC70TX_3

 

 

Säljare för Vermeer VikingBild1

Tjänsten och vad den skulle innebära: Vi tror att du som söker befinner dig i första åren eller på väg upp i din karriär som produktspecialist/ resande maskinsäljare. Som person tror vi att du har bra förmåga att kommunicera och lyssna på vad kunden har att säga. Ytterligare önskvärda egenskaper är att du är nyfiken, en lagspelare, kundvänlig, flexibel, intresserad och vill lära och utvecklas i din fortsatta karriär.

 

Det vi söker hos en resande maskinsäljare är relevant erfarenhet, antingen från utbildning eller tidigare arbetslivserfarenheter. Som resande säljare av Vermeer maskiner är du resultatinriktad och din uppgift är att supporta och driva varje affär. Du arbetar även aktivt med att såväl träffa nuvarande kunder, skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer i hela landet. Du är nyfiken, villig att utmana dig själv och beredd att göra det ”lilla extra”. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, allt från första kundkontakt till leveransprocess, avtalsskrivning, inbyte, support, marknadsutveckling, marknadsföring och uppföljning. Eftersom vi säljer maskiner i en bransch som är ”hands-on” skulle jobbet även kunna innefatta att hjälpa till med produkt- och installationsupport, start-ups, after sales support, operatörsutbildning och även projekt- teknisk- och servicesupport.

Detta skulle vara ett omväxlande och självständigt arbete i en växande organisation med korta och snabba beslutsvägar. Arbetet medför en del resande och ibland med övernattning. Vi ser gärna att den som söker har god social förmåga, stort intresse för maskiner, är lösningsorienterad, riktigt driven att träffa (nya) kunder, är en lagspelare och har en generell positiv syn på tillvaron.

Vi tror att du som söker känner igen dig i nedanstående kriterier:

#Har mycket bra och tydlig kommunikativ förmåga

#Maskinteknisk bakgrund

#God datorvana

#Motiverad, självgående, driven, flexibel, proaktiv och noggrann

#Svenska och Engelska, flytande i tal och skrift (+teknisk)

#Körkort B (E)

#Bor i närheten av Askersund

 

Jobbavtal:
#Visstidsanställning, som börjar med en 6 månaders provanställning, delvis månad, mål -och provision kompensation

#Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum som är 2019-12-31.

 

Detaljer:

#Arbetsort: Askersund

#Intervjuer och urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

 

Kontakt:

#För mer information om tjänsten/jobb kontakta oss genom e-post.

Vänligen skicka din ansökan inklusive PB/CV till E-post: jobb@vermeerviking.se